Glasögon!

Jag har haft glasögon sedan många år tillbaka.. men har aldrig varit riktigt nöjd! 🤓 Har nu provat olika bågar i två dagar och har äntligen bestämt mig för ett par som liknar dessa.. Nästan exakt men utan pinnen i silver! Så jag hoppas att jag kommer att vara lika nöjd om 1 1/2 vecka!! 😬

Har aldrig vågat prova svarta bågar förut.. minimalism har varit min grej! Har inte velat sticka ut! Men va fan.. nu är det Min tur att synas! 😉

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: