Noll energi!!

 

Skjutsade flickorna till skolan imorse och planen var att dra till gymmet efteråt.. men jag tappade all energi på vägen dit! 😕 Så jag bestämde mig bara för att ta nya tag imorgon och acceptera kroppens bedjan till vila idag!

När jag kom hem så plockade jag fram jordgubbar och vindruvor och tog tag i städandet istället.. för lägger jag mig i soffan så kommer jag inte igång nått mer under dagen! 🙈 Så nu går jag lös hör hemma på det mesta.. rensar, torkar ur, kastar, sorterar osv. Vårstädning kanske man kan kalla det! 🙌🏼

Hoppas att du har en fin dag!🍓

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: