Superfood = Supergod

Dessa smoothies/juicer är så fantastisk goda!🖤 Jag är helt förälskad! Perfekt start på dagen med denna 👆🏼 ”charge up” yum yum yum! Har ni inte provat dom så GÖR DET!! Ni kommer inte att ångra er! ⭐️

På dagens schema står det badhuset med Nea! Hon slutar tidigt på onsdagar så då passar det perfekt! Jag är så stolt för hon har äntligen lärt sig simma så nu hoppar vi och leker i stora bassängen! 🖤 Så idag får jag prova min nya supersnygga bikinin jag köpte igår! 👌🏼 Taggar för att knäppa ett kort på mig själv! Men det blir senare.. förhoppningsvis idag! 🙈 Får väl se om jag törs! #obekväm

Hur som helst så önskar jag dig en fantastisk dag i vårvädret!

Puss &Kram 🖤

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: