Förbannad är bara förnamnet! 😡🤬

My kom hem från skolan idag och berättade att en pojke i ettan blivit nerkastad på marken och sedan blivit sparkad av en äldre pojke!!! Va faan! Vart i helvete har uppfostran tagit vägen??!! Är det ingen som har koll på sina ungar nu för tiden! Tycker att jag hör hela tiden om nya jävulskap som händer på skolorna runt om i länet/landet!! När ska någon sätta stop? När fan ska föräldrar börja ta sitt jävla ansvar?! Om den dagen skulle komma att det är mina flickor som blir slagna! Då jävlar!!

Sen kan jag undra vad fan skolorna håller på med.. varför tas det som händer inte på allvar?! Varför polisanmäls inte dessa händelser?! Varför blir ungj* vlarna inte avstängda från skolan?!

Någon som har svar på någon av mina frågor eller vill tillägga något så kommentera gärna!

Nu måste jag andas en stund! Ursäkta vissa av mina uttryck! Men detta gör mig så FÖRBANNAD!!

Tack för mig! Trevlig kväll!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: