Middag

ladda-ned-7.png

Middagen åt vi på restaurang idag! 🙂 Jag tog grillspett, potatis och tzatziki!! Såååå gott!

Men mitt under middagen så hände något som inte hänt på länge..

Från ingenstans så fick jag en panikattack! Hjärtat rusade, jag fick knappt åt mig någon luft, jag mådde illa och fick känslan av att Nu dör jag! Jag gömde mig bakom Mys stol och försökte hitta andningen igen. Räknade pulsslag och fokuserade på att lugna ner mig själv!  När det lugnat sig så satte jag mig i ordning igen. Alla runt bordet blev oroliga och sa att jag måste på akuten. Men jag visste ju vad som hände så jag sa bara att det inte var någon fara.

Gick och hämtade lite glass till efterrätt och då hände det igen. Men lugnade ner sig ganska på en gång! Sedan var allt lugnt och vi åkte till affären och handlade lite godis åt barnen och jordgubbar till mig! 😉 Inne vid mjölkavdelningen så kändes det som att en till attack var på väg.. men den suddades ut och försvann lika fort som den var på ingång. Allt var frid och fröjd! 🙂

Panikattacker, ångest, stress har varit vardag för mig. Nu mår jag mycket bättre! Men alltså fy fan för panikattacker!! Lika obehagligt varje gång fastän jag upplevt det säkert 100 gånger! Har du haft någon attack? Hur upplevde du det och hur kommer du ner i varv och hittar tillbaka? ❤

Nu tänker jag krypa ner i soffan och äta mina jordgubbar! Önskar er en fortsatt mysig kväll! Var rädd om er! ❤

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: