Skönhetssömn

Möt Elsa! Lilla primadonnan i vårat hus. Hon sover endast där det är som mjukast, gosar bara om och när hon vill, flyttar inte på sig för någon annan, endast den bästa maten är god bog! Ganska lik mig faktiskt! 😉

Jag önskar många gånger att jag fick vara en liten kattflicka! Som bara får göra det som känns bra!

Jag har det för visso jävligt bra! Jag går hemma här på gården och tar hand om hus och hem! Nix! Inget jobb.. aldrig jobbat en dag i mitt liv! Fy va oansvarsfullt.. tänker säkert många! 😉 Mer om det i morgon.. för nu tänker jag kura ihop mig som Elsa och få min skönhetssömn! Sov gott alla fina! ❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: